Tulevia tapahtumia

Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikki ovat tervetulleita kyläyhdistyksen jäsenyydestä riippumatta. Tapahtumat toteutuvat korona rajoitusten salliessa. Tervetuloa!

Warjakka Puutarhan avajaiset su 23.5.2021 klo 12-14

Tule juhlistamaan yhteisöllisen puutarhan avajaisia! Tapahtumassa on pieni tarjoilu ja aiheeseen sopivaa askartelua osallistujille. Mahdollisuus ostaa tai vaihtaa taimija, ostaa hevosenlantaa kasvatukseen (oma ämpäri mukaan) sekä saada asiantuntijan neuvoja puutarhanhoitoon.

Paikka: Warjakka Puutarha, Varjakantien varressa. Ison Varjakan männyn kohdalla, jossa on kaksi kivijalkaa; Finnin- ja Kukonkatu. Jätäthän auton venesatamaan parkkiin.

Kesäjuhla la 12.6.2021 klo 11-14

Juhlitaan yhdessä avoimet kylät -päivää. Tapahtumassa on mm. esterata keppihevosille, askartelua kaikille, tarjolla pientä purtavaa sekä ohjattu kierros Warjakan taidepolulle, joka aukeaa samana päivänä. Mahdollisesti ohjattu kierros myös Varjakan saareen. Tervetuloa!

Paikka: Varjakan venesatama, kyläyhdistyksen punaisella kalamajalla nro 1.

Piika & Renki talkoot Varjakan saaressa – kesäkuun loppupuolella

Tule mukaan lämminhenkisiin talkoisiin, joissa siistimme mm. konttorin edustaa ja polkuja Varjakan saaressa. Talkoot ovat olleet mukava tapahtuma, jossa jokainen tekee oman kykynsä mukaan ja auttaa pitämään saarta kauniissa kunnossa!

Seuraa ilmoituksia tarkemmasta ajankohdasta. Tervetuloa!

Kategoria(t): Tapahtumat, Tiedotteet, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Tulevia tapahtumia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.