Vuokraa kasvatuslaatikko kesäksi 2021 Warjakka Puutarhalta

Tule yhteisöllisen WARJAKKA PUUTARHAN viljelijäksi!

WARJAKKA PUUTARHA sijaitsee Oulunsalon Varjakan venesatamaan vievän Varjakantien varressa entisen Kukon- ja Finninkadun kivijaloilla, ison Varjakan männyn edustalla ja läheisyydessä sekä Warjakan taidepolun varrella.

Puutarhan tavoitteena on tarjota kaiken ikäisille ja tasoisille viljelijöille viihtyisä harrastus, joka ilahduttaa myös muita alueella liikkujia. Sen avulla pyritään kehittämään uudenlaista toimintaa, joka nostaa myös alueen kulttuuriperintöä esiin.

Jokainen viljelijä tai ryhmä voi varata WARJAKKA PUUTARHASTA 1‒3 kasvatuslaatikkoa yhdeksi kesäksi kerrallaan. Yksi laatikko maksaa 10€/kesä. Maksuilla ylläpidetään mm. kesäistä vesipistettä. Jokainen viljelijä tuo mukanaan tarvittavat välineet, kastelukannun, taimet ja siemenet sekä kasvukaudella tarvittavat lisälannoitteet. Kasvatuslaatikoita on rajallinen määrä ja niitä voi varata kevään aikana niin kauan kuin laatikoita riittää.

Jokainen viljelijä sitoutuu WARJAKKA PUUTARHAN sääntöihin.
Lisätietoa, säännöt sekä varaukset Tanja Råmanilta: 044 981 7348 tai tanja@taikabox.com

WARJAKKA PUUTARHAN avajaiset järjestetään sunnuntaina 23. toukokuuta klo 12:00-14:00, jolloin on mahdollista ostaa ja vaihtaa taimeja, ostaa hevosen lantaa (muista ottaa oma ämpäri/säkki mukaan) sekä saada asiantuntijan neuvontaa puutarhanhoidossa.

Ervastinkylän kyläyhdistys tarjoaa kahvit. Tapahtuma jakaantuu Warjakka Puutarhalle ja Varjakan satamassa sijaitsevan kyläyhdistyksen kalamajan edustalle. Tapahtuma järjestetään koronavirus suositusten puitteissa. Pyydämme kaikkia vieraita huolehtimaan omasta turvallisuudestaan sekä noudattamaan annettuja ohjeistuksia.

Syksyllä järjestämme yhteisen sadonkorjuujuhlan.

Tervetuloa!

Kategoria(t): Tiedotteet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.