Warjakan piika&renki talkoopäivät

talkoot
Varjakan saaren lumoavat ja salaperäiset rakennukset saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Paikka uhkuu tarinoita menneistä. Viime vuosina saaren rakennusten kohtalo on, kuitenkin huolestuttanut meitä alueen asukkaita ja siksipä alueella toimiva Ervastinkylän kyläyhdistys yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa on järjestämässä Warjakan piika&renki talkoopäiviä.

Talkoot järjestetään:
ke 18.7. klo 18:00-21:00 sekä 
la 21.7. klo 11:00-16:00. 

Tavoitteenamme on siivota ja kalustaa Varjakan saaren kaunis konttori-rakennus sekä siistiä sen ympäristöä. Tule mukaan auttamaan meitä, nauttimaan yhteisöllisestä tekemisestä hyvän asian puolesta mukavassa seurassa sekä nostamaan saaren ylpeys – konttori sen ansaitsemaan arvoonsa. Voit osallistua talkoisiin molempina taikka jompana kumpana päivänä sekä valita ulko- ja sisätöiden välillä. Jos varastostasi löytyy trimmeriä, viikatetta, puutarhasaksia tai muita työkaluja, niin mielellään lainaisimme niitä. Kaikki apu on tervetullutta. Kyläyhdistys tarjoaa evästä sekä talkoiden päätteeksi juhlistamme työtä yhteisellä herrasväen kahvihetkellä. Muista tuoda mukanasi oma juomavesipullo.

Kokoonnumme Varjakan sataman kapulalossilla 18.7. klo 18 ja 21.7. klo 11.

Ilmoittaudu Mirja Vaheralle 044 520 9288 tai mirja.vahera@dnainternet.net viimeistään 13.7. mennessä, jotta osaamme varata tarvittavan määrän ruokaa sekä siivousvälineitä.

Facebook tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1746630435431547/
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.