Illallinen Konttorilla

konttori

Oulunsalon Varjakansaaren Konttori avaa jälleen ovensa vieraille tunnelmalliseen piknik-tyyppiseen illallistapahtumaan torstaina 25.7.2019 klo 19:00-21:00. Illallinen järjestetään 1920-luvulla rakennetun Konttori-rakennuksen sisätiloissa. Illallisen aikana on mahdollisuus tutustua mm. Warjakka Art Labissä luotuun taidenäyttelyyn sekä tavata Warjakan taiteilijaresidenssissä työskentelevät taiteilijat Inkeri Jäntti (Oulu), Nancy Dewhurst (Iso-Britannia) ja Sunčica Pasuljević Kandić (Serbia). Taiteilijoiden esittelyt löytyvät täältä: https://taikabox.com/fi/residenssi/

Illallistapahtumaan voit ottaa mukaasi lempiruokasi ja juomasi. Se voi olla yksinkertainen ja helppotekoinen piknikki taikka moniosainen gourmet-ruoka oman makusi mukaan. Vältäthän kattauksessasi helposti särkyviä astioita, kuten lasia. Pidämme myös ympäristön siistinä ja viemme omat roskamme pois. Halutessasi voit tuoda mukanasi pöytäkoristuksia, kuten kukkia, pieniä sähkökynttilöitä ja koriste-esineitä.

Voit osallistua illalliseen joko yksin tai ystäväporukan kanssa. Tapahtuma on ilmainen, mutta pöytäpaikat täytyy varata etukäteen. Tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja, max. 60 henkilöä. Pöytävarauksen voi tehdä Tanja Råmanille puhelimitse: 044 981 7348 tai sähköpostitse: tanja@taikabox.com

Lossikuljetus satamasta klo 18:00 ja 18:30 sekä saarelta klo 21:00 ja 21:30. Kuljetus on varattava pöytävarauksen yhteydessä. Lossivahti työskentelee tipeillä, joten varaathan käteistä mukaan. Suositeltu hinta: 2€/reissu per henkilö.

Tapahtuman toteuttaa Ervastinkylän kyläyhdistys yhteistyössä TaikaBox ry:n kanssa.

Tervetuloa luomaan unohtumaton ilta kanssamme ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.