Illallinen Konttorilla

konttori

Oulunsalon Varjakan saaren konttori avaa ovensa vieraille tunnelmalliseen piknik-tyyppiseen illallistapahtumaan torstaina 26.7.2018 klo 18:00-21:00. Illallisen aikana näemme myös esityksiä konttorin ympäristöön ja sen historiaan liittyen. Esitykset toteuttaa Warjakan taiteilijaresidenssissä työskentelevät tanssi-, sirkus- ja esitystaiteilijat.

Illallistapahtumaan voit ottaa mukaasi lempiruokasi ja juomasi. Se voi olla yksinkertainen ja helppotekoinen piknikki taikka moniosainen gourmet-ruoka oman makusi mukaan. Vältäthän helposti särkyviä astioita, kuten lasia, kattauksessasi. Pidämme myös ympäristön siistinä ja viemme omat roskamme pois. Halutessasi voit tuoda mukanasi pöytäkoristuksia, kuten kukkia, pieniä sähkökynttilöitä ja koriste-esineitä.

Voit osallistua illalliseen joko yksin tai ystäväporukan kanssa. Kokoonnumme Varjakan sataman kapulalossilla klo 18.

Tapahtuma on ilmainen, mutta pöytäpaikat täytyy varata etukäteen. Pöytävarauksen voi tehdä Tanja Råmanille puhelimitse: 044 981 7348 tai sähköpostitse:tanja@taikabox.com viimeistään 23.7.2018 mennessä.

Tapahtuman toteuttaa alueella toimiva Ervastinkylän kyläyhdistys yhteistyössä TaikaBox ry:n kanssa.

Tervetuloa luomaan unohtumaton ilta kanssamme ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.