Illallinen aallonmurtajalla!

ravintola-illallinen-juliste-pieni
Lauantaina 5.8.2017 klo 19:00-21:00 Varjakan sataman aallonmurtajalla odottaa pitkä pöytä ja penkit 100 illallisvierasta. Alueella toimiva Ervastinkylän kyläyhdistys kutsuu sekä Varjakassa asuvia että alueesta kiinnostuneita juhlistamaan Suomen 100-vuotis syntymäpäivää yhteisellä piknik-tyyppisellä illallisella Varjakan sataman kauniissa miljöössä.

Osallistujat tuovat itse omat juhlaruokansa ja juomansa illallista varten. Voit ottaa mukaasi lempiruokasi, yksinkertaisen ja helppotekoisen piknikin taikka moniosainen gourmet-ruoan oman makusi mukaan. Kattauksessa osallistujia kuitenkin kehotetaan välttämään helposti särkyviä astioita, kuten lasia. Tapahtuman tarkoituksena on luoda tunnelmallinen ja avoin merellinen illallinen, johon voi osallistua sekä yksin että ystäväporukan kanssa. Tapahtuma on suunnattu lähinnä aikuisille, mutta toki perheen nuorempi väkikin voi osallistua vanhempiensa harkinnan mukaan ja heidän vastuullaan. Pyytäisinkin vanhempia kiinnittimään erityisesti huomiota lasten turvallisuuteen tapahtuman aikana. Tapahtuma on ilmainen, mutta pöytäpaikat täytyy varata etukäteen. Pöytävarauksen voi tehdä Tanja Råmanille puhelimitse: 044 981 7348 tai sähköpostitse: tanja@taikabox.com viimeistään 28.7.2017 mennessä.

Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus myös tutustua Ervastinkylän kyläyhdistyksen ja TaikaBox ry:n toteuttamaan taidenäyttelyyn satamassa sijaitsevassa kalamajassa. Taidenäyttely koostuu töistä, joita on tuotettu viikon mittaisen taiteilijaresidenssin aikana sekä lauantaina 5.8. järjestettävän työpajan tuloksena. Residenssissä työskentelevä kanadalainen taiteilija Luke Fair mielellään vastailee kysymyksiin illallisen aikana. Lisätietoja lauantain työpajasta saa Tanja Råmanilta.

Tervetuloa luomaan unohtumaton ilta kanssamme ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.